کد خبر 1801746
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۳
یاسمین انصاری

نماینده کنگره آمریکا با انتقاد شدید از حمله به دانشگاه شریف، ترامپ را یک تهدید برای امنیت جهان دانست.

به گزارش مشرق، یاسمین انصاری نماینده ایرانی الاصل کنگره آمریکا با انتقاد شدید از رئیس‌جمهور این کشور دونالد ترامپ، خواستار استفاده از متمم 25 قانون اساسی شد.

وی در پیامی نوشت: «متمم 25 قانون اساسی به دلیلی وجود دارد. رئیس‌جمهور ایالات متحده یک دیوانه پریشان‌حال و یک تهدید برای امنیت ملی کشور و جهان است.»

انصاری در پیامی دیگر با انتقاد از حمله آمریکا به دانشگاه صنعتی شریف گفت: «دانشگاه شریف، MIT ایران است. این دانشگاه شمار زیادی از مهندسانی را تربیت کرده که به سیلیکون‌ولی رفته و برخی از موفق‌ترین شرکت‌های فناوری آمریکا را تأسیس کرده‌اند. چرا ما دانشگاهی را در شهری با 10 میلیون جمعیت بمباران می‌کنیم؟»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
    3 3
    این عجوزه بهائی هم فهمیده است برای برنده شدن در انتخابات پیش رو باید قیافه متمدن خواهی بگیرد! وگرنه در کنگره پر از صهیونی ها چه غلطی می کند؟!
  • IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
    1 0
    دانشگاه جواب دانشگاه، منتظریم دانشگاه هاشونو تو منطقه و اسرائیل بزنین، عذر و بهانه قابل قبول نیست!! 🤬🤬🤬🤬
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
    1 0
    الان یادت افتاد؟
  • علی ولیدخدا عبا دالله IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
    1 0
    توهین نکنید هر کس در هرکس دین و آیینی که باشد وقتی شرافت دارد و بر متجاوز می تازد انسان است هرکس که باشد قرار نیست همه مانند شما باشن درود بر شرفش
  • IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۷
    0 1
    یاسی خانوم عکسی چیزی تو ماجرای اپستین نداره ببینیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس